PLÅTNING FÖR KAMPANJ I STHLM

150 150 emeliewalles

Dags att vakna tidigt idag, en lång dag i Stockholm väntar. Jag ska till studion och plåtas för en kampanj som ska ut i höst och det ska bli så kul. Såklart lite nervöst, men mest kul!

Jag hoppas på att snart få berätta, det är fler nyheter som också väntar på att berättas så jag går på tusen nålar och vill bara berätta nu nu nu för er om allt roligt som händer just nu.

Men var sak har sin tid och nu måste jag sätta fart, jag kan inte komma försent till denna plåtningen och jag blir hämta 07.20 så ni kan ju tänka er att jag inte är den piggaste idag, jag satt såklart uppe halva natten och jobbade också. men det är så skönt när man känner att man är i kapp.

Jag måste köra ett race till innan jag helt kan känna att jag har bockat av allt, men hälften är klart och det är jag nöjd med.

Vi hörs senare, nu ska jag köra igång denna dagen, önska mig lycka till!! Njut av dagen, jag bjuder på en gammal bild sålänge har inte hunnit redigera från Spanien än. Men det kommer i race två! img_2484.jpg

 

 

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB