THE TIME OF MY LIFE -VILKEN RESA

150 150 emeliewalles

Nu har det varit många dagar för mig på resandesfot. Men äntligen sitter jag på flygplatsen påväg hem till barnen för ett par dagars mys.

Men vilket äventyr jag hade i Spanien, jag fyllde verkligen på allt som innehöll adrenalin på dagarna och hade the time of my life.

Jag åkte jetski varje dag, trixade och hade mig! Galet kul och vad det går snabbt, jag älskar det. Hade kunnat köra varje dag för att fylla på med energi.Processed with VSCO with ke1 preset Processed with VSCO with fs4 preset

Inte nog med det så flög jag, det var en magisk upplevelse. Man kände sig så fri och vilken utsikt. Det bästa av allt var att man kunde göra en massa trix och ni kan tro att det var en skön kick att flyga rakt ner mot havet och sendan upp igen.

IMG_4254 IMG_4261 IMG_4266 Facetune_05-05-2018-17-02-36 IMG_4303 IMG_4290

Jag körde även rally upp i bergen, men vad man blir sandig av det, haha!! När jag var klar så kändes det som att jag hade svalt halva Spanien!!

IMG_4332 IMG_4339

Ner för berget paddlade vi, så mysigt och vad det blev strömt på sina ställen. Jag har som ni hör haft så kul och jag har känt mig som ett barn igen. Som ni ser på bilderna är jag helt sandig från min tur upp i bergen, haha. Men vad gör det när man är ute i naturen. Vi var även ute och festade en av dagarna, dansade under bar himmel hela natten lång, magiskt!

Resor som dessa minns man för livet! IMG_4355 IMG_4387 IMG_4392 IMG_4400 IMG_4381

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB