DET GICK INTE SOM PLANERAT

150 150 emeliewalles

Måndagsmorgonen börjar inte som planerat, det som skulle bli en effektiv måndag blev en måndag från sängen.

Jag har flyttat in kontoret till sängen och ligger här och tycker synd om mig själv, jag har åkt på världens förkylning och känner mig tyvärr ganska däckad.

Det finns inget utrymme för att helt ligga i sängen med en kopp the och serier utan det blir kaffe och dator, men jag har lovat mig själv att ligga kvar här så kroppen kan återhämta sig. Jag flyger nämligen till Sthlm imorgon och det hade varit skönt att slippa den värsta toppen av förkylningen de dagarna.

Det började igår, men vi hade Loppis med Lyx event/bloppis så det var bara att bita ihop och köra, vi hade nästan besöksrekord igår, så kul och kön innan vi öppnade var så lång.IMG_4655

Dagen snurra på och de stora killarna Dexter & Liam (Min bästa väns son som jag ser som min egen)  hjälpte till att jobba, det är så kul att kunna jobba med sina barn.

Efter de hade hjälpt till med att packa upp och packa ner bord åkte vi och njöt av Malmös bästa brunch. Det var vi väl värda. Killarna älskar det stället, jag också för den delen. Bästa måltiden på dagen är helt klart brunch. IMG_4654 IMG_4653 IMG_4652 IMG_4651 IMG_4649

Emelie Walles AB