MOT STOCKHOLM IGEN, FÖRÄNDRINGAR PÅGÅR!

150 150 emeliewalles

Godkväll fina ni, jag har legat i sängen hela dagen i hopp om att jag ska bli bättre och klara av 2 väldigt händelserika dagar i Sthlm.

Flyget går inte jättetidigt imorgon vilket är skönt med tanke på min hälsa, känns lite som att jag är överkörd med en lastbil om jag ska vara ärlig.

Däremot ser jag verkligen fram emot Sthlm, jag har så mycket som händer just nu och jag kan med handen på hjärtat säga att det aldrig har hänt så mycket som det gör just nu.

Så det är dags att bädda ner mig tidigt, slappna av, ladda energi för att kunna köra i 110% imorgon.

Jag längtar tills jag kan berätta för er en av nyheterna, det är bla därför jag ska upp till Sthlm. Det kommer innebära förändringar för bloggen så mycket kan jag säga :) Sedan så har jag fått tillbaka min inspiration och kommer numera gå tillbaka att uppdatera flera gånger om dagen så som det var innan. Så nu får ni klicka in er lite mer än vanligt igen för att ni ska kunna hinna med i svängarna med allt som händer, mycket positivt, men också en väldigt stor förändring håller på att ske som inte är lika mycket positiv energi i. Men den är jag inte redo att prata om än.

Hörs imorgon påväg till flygplatsen, puss!IMG_4659

Emelie Walles AB