GÖR DIN VARDAG ENKLARE

150 150 emeliewalles
I samarbete med Enklare
Det är få saker som gör mig mer frustrerad än när något är onödigt krångligt, knixigt eller svårt. Och om det är något som är just krångligt är det här med att ta lån. Hur vet man vad som är en bra ränta, vilken bank man ska gå till eller att man får den bästa möjliga dealen?
När man väl bestämmer sig för att man ska ta ett lån är det viktigt att man väljer noga, det är en av de viktigaste sakerna i livet att ha koll på sin privatekonomi och man ska alltid vara noga med vad man gör.
Det borde finnas ett enklare och modernare sätt att låna pengar. Ett sätt med smarta digitala verktyg som hjälper dig att jämföra banker. Med schyssta villkor och öppna kort. Ett sätt som är anpassat för dig istället för bankmännen. Ett sätt utan krångel helt enkelt.
Just det är grundidén i Enklare. Enklare lånar inte själva ut några pengar utan lägger all deras kraft på att hjälpa dig hitta det bästa låneerbjudandet. De tar fram flera lånemöjligheter från olika banker, jämför erbjudanden och ger dig det underlag du behöver för att smidigt kunna ta det bästa beslutet. Allt för att du ska få en schysstare, smidigare och smartare vardagsekonomi.
Tro mig, att ha koll på sin ekonomi gör livet mycket enklare, man slipper onödig stress och magvärk, jag är väldigt noga med att ha koll på min ekonomi och skulle absolut jämföra olika möjligheter från bankerna om jag skulle ta ett lån. Man ska aldrig ta första bästa erbjudande och det är viktigt att jämföra vad de olika bankerna erbjuder innan man bestämmer sig.

Enklare gör din vardag enklare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emelie Walles AB