MORSDAG

150 150 emeliewalles

Underbara morsdag har firas såklart med barnen!

Jag fick frukost på sängen och fint ritade teckningar och gosiga morgonkramar, helt klart en väldigt bra start på dagen, kan man få börja dagen så varje dag?! 😉

Sedan så åkte vi faktiskt ut och plåtade, busade på stranden i ljunghusen och hade det allmänt mysigt. Man behöver inte göra så stora saker av dagar som dessa, jag blir glad för det lilla och att få spendera en hel dag med mina barn, bara det är en stor present i sig.

I kväll har jag suttit framför datorn hela kvällen och jobbat, jag har som ni vet massor att göra och känner att jag inte har jättemycket tid över till så mycket annat som jag gärna också skulle vilja hinna med just nu.

Men var sak har sin tid som det brukar heta! e 37 e 41 e 57 e 60 e 63 IMG_5130 IMG_5131

 

4 comments
  • emiliesbeauty 28 maj, 2018 at 21:12

    Riktiga powerbilder, love it!

  • Angelica / Jellicas.se 29 maj, 2018 at 06:23

    Otroliga bilder Emelie. Får mig att tänka på mina två pojkar (det finaste jag har). Så otroligt tacksam mot livet som givit mig dom. Våra barn är verkligen det bästa. Ni verkar vara en underbar familj och dina barn är så vackra.

    Kram på dig

Leave a Reply

Emelie Walles AB