DETOX & YOGA -LETS DO THIS!

150 150 emeliewalles

Back in business och känner att jag hittat fokus igen.

När jag känner att jag håller på att tappa fokus så brukar jag ta till yogan. Yoga är för mig så mycket, inte bara en träningsform. Jag njuter att att trötta ut kroppen på mattan, men också fokusen i hjärnan som krävs. 

Jag passar även på att köra en “light detox” nu i tre dagar, idag är den första dagen. Konstigt nog kom huvudvärken redan efter några timmar, men den brukar släppa, så jag hoppas på det. Jag har tagit dagen halv-ledig och ska åka iväg med barnen på äventyr till Experimentarium i Köpenhamn. Vi längtar så, älskar när man kan kombinera lek och kunskap i ett.

Nu har jag börjat köra en restart på mig själv och känner att yoga & detox kommer göra susen för denna själen.

2 comments
  • Yoga är så bra när man är stressad, jag tränar också yoga flera gånger i veckan av samma anledning.

    Tränar du hemma eller går du på klass?

    • Jag tränar nästan bara hemma, har ibland gått på klass, men gillar att köra hemma i mitt egna tempo och takt.

Leave a Reply

Emelie Walles AB