NÄR MAN BEHÖVER HJÄLP…

150 150 emeliewalles

Har ni det bra i det fina vädret, jag känner mig ensam idag om att sitta inne på ett kontor, fler som är på jobbet idag? När jag tittar ut genom fönstret känns det som att hela Malmö är på semester utom jag, haha!

Idag är det full fokus på Magicsteps.se

Jag håller på att gå igenom avtal för att kunna genomföra expansionen och förbereda inför den, så kul! Sedan är det i full gång med att ta in höst kollektion en och det är nog den biten jag tycker är roligast, vem gillar inte att titta på skor?!

Vad vill ni ha på er på fötterna i Höst? Eller har ni redan några favoriter på hemsidan som vi ska fylla på lagret inför hösten? Jag älskar boots på hösten och kan inte få nog av sköna sådana i lagom klackhöjd så man  orkar gå med dom hela dagen.

Stövlar är det nått, eller vad fattas och önskas? Hjälp mig snälla, vad skulle jag gjort utan er min expertpanel? Jag själv tycker att vi behöver fylla på lagret med riktigt snygga sneakers, känns klent där.

Jacka Elly Pistol, Shorts Gina Tricot, Skor Magicsteps.se, Solglasögon Vintage fynd i Paris

6 comments
  • Jag gillar också boots, alltid snyggt! Stövlar vet jag inte.. inga overnee iallafall, känns uttjatat.

    Sneakers är snyggt alltid året runt, tyckte det fanns många fina och vilka priser!! Så billigt för snygga skor, kommer klicka hem några sandaler nu till semestern.

    • Vi har verkligen fokuserat på att ha snygga skor till rätt priser 🙂 Jag tycker om att kunna köpa flera!! Tack för tipset 🙂

  • Jag tycker bäst om snygga låga boots, klassiska! Det kommer jag ha på mig i höst.

  • Vilka fina skor du har på hemsidan 🙂 Jag älskar sneakers och ser gärna fler sådana om man nu får önska 😉

    Kul att du lyssnar på oss läsare, man känner sig alltid så delaktig i ditt liv ❤️

Leave a Reply

Emelie Walles AB