TIPS PÅ TRÄNING & KOST

150 150 emeliewalles

Wow vilken respons jag har fått på mina före och efterbilder på graviditeterna! Jag ska absolut dela med mig mer framöver vad jag gjorde för att komma i form igen, samt hur jag gör nu i vardagen för att hålla mig strak psykiskt och fysiskt.

Jag är ju inget stort fan av dieter och tycker att träning ska vara kul. Det är viktigt med en sund inställning till hälsa och framöver kommer jag skriva när jag tränar, vad jag tränar samt blanda in hur jag tänker kring mat och vad jag äter. Vad tror ni om det?

Inte att det ska bli värsta träningsbloggen, utan mer hur jag i vardagen håller mig i form 🙂

 

4 comments
  • Bästa idéen!! Jag älskar att du inte kör på dieter och räknar kalorier. Du har en sådan sund inställning till träning och hälsa! Jag hatar kroppshets med dieter, har sett många andra bloggare som tränar nästan frenetiskt bara för att hålla sig snygga.. Heja dig!

    • Jag tror inte på dieter och förbud, man måste leva och livet är mer än att bara räkna kalorier hela dagarna 🙂 Jag ska dela med mig av mina tips om kost och träning 🙂

  • GÄRNA TIPS!! Du är så grym som fått de resultaten och hur du inte hetsar kung vikt.

Leave a Reply

Emelie Walles AB