SKILSMÄSSA & EN NY BÖRJAN..

150 150 emeliewalles

Det har varit väldigt omtumlande månader i mitt liv, mina affärer har gått bra, jag har investerat i nya bolag och saker har verkligen gått enligt planerna och ingen har varit gladare än jag på det planet.

Parallellt med detta så har jag haft de tuffaste månaderna privat den sista tiden. Som många har misstänkt så valde jag och Simon att gå skilda vägar på bådas överenskommelse. Vi tog av oss ringarna, hade barnen varannan vecka och levde ett liv på vars ett håll i några månader.

Vi tappade varandra längst vägen när åren gick, längst vakna nätter med småbarn, längst karriären vi båda satsade på och längst vägen där man tar varandra för givet och utvecklar ett team istället för ett passionerat äktenskap.

Vi tackar för all respekt som ni visat oss, visst det har varit många kommentarer, meddelanden och mail som kommit, men jag förstår att det dykt upp frågetecken…

Under dessa månader utvecklades både jag och Simon mycket och efter en tid ifrån varandra insåg vi att det finns ingen annan som kan ta den andras plats.

Efter dessa månader som varit jobbiga med många vakna nätter av ångest & förtvivlan av en familj som ska splittras så insåg vi var det hade gått fel och rättade till det som behövdes.

Idag är vår kärlek starkare än någonsin, vi älskar varandra passionerat, vi tittar på varandra med lyckliga ögon och vi gör det viktigaste av allt, vi tar tid till varandra och igår var vi på dejt som ni vet.

Det är en härlig känsla när det pirrar i magen och man känner att man vill göra sig fin för den andra. Vår dejt igår var en milstolpe för oss, en dejt för att vi lyckades, en dejt för att fira den starka kärleken som vi har och för att vår kärlek betyder allt för oss.

Det känns faktiskt helt galet att vara “nykär” i sin man. Det finns ingen som Simon, han och jag är det enda rätta och denna tid ifrån varandra bröt alla negativa cirklar och vi fick tid att verkligen sätta värde på det som betyder något för oss i livet.

På fredag åker vi till Paris och i ett annat inlägg så ska jag berätta vad vi ska göra där 🙂

 

 

 

 

22 comments
 • Men oj vad sorligt MEN underbart i slutändan.
  Jag har ju missat en del ser jag i min stora down period.
  Härligt att ni hittat tillbaka och försöker ännu mer ❤

  Stor varm kram till dig

  • Det händer ibland en hel del bakom kulisserna, men vi har kämpat oss igenom det och är äntligen genuint lyckliga igen <3

 • Simon är bäst

 • Wow, grattis till er!! Ni är ett power couple och den ”sociala medie världen” hade inte varit detsamma utan er. Ni är så jordnära, äkta och fina tillsammans ❤️

 • Underbar kvällsläsning. Blir otroligt glad över att läsa er lycka över varandra, wow! Du är för mig och många andra en stor förebild- både som buisnesswoman, mamma och framförallt kvinna! En stor inspirationskälla! Lova att aldrig sluta sträva efter nya mål. Det behövs fler som Du!

 • Vad glad jag blir för er skull. Riktigt trevlig läsning. Såg vloggen “what l eat in a day” på din YT-kanal ikväll (älskar den vloggen) och tänkte att det vore så tråkigt om ni nu gått skilda vägar. Kramar till er och kärleken!

  • Tack snälla, ska ta upp vloggning igen, kändes så jobbigt under denna perioden bara, filmade faktiskt en blogg igår 🙂

 • Josefine Moberg 1 juli, 2018 at 23:10

  Åhh blev så glad av att läsa det här! Kramar ❤️

 • Underbart att läsa, ni är fantastiska ihop och för mig är ni det starkaste paret vi har att se upp till! #goals!
  Ni slår ut alla andra utan tvekan, tack för att du delar med dig. Känns ”bra” att veta att andra också kämpar, har det tufft och att ni klarade det!

  • Tack snälla, vi kämpar och precis som alla andra så är inte allt rosa fluffmoln fast än det ibland på sociala medier kan framstå så.

 • Hej

  Åå! Först blev jag lite ledsen sen blev jag glad! Jag trodde först att ni gått isär och jag tänkte att men dem? Dem ser ju du dunderkära ut, är ett magiskt team och dessutom grymma på varsitt håll. Bästa kombon! (Sen syns inte allt utåt såklart och alla har sina problem och brister). Så jag är glad att läsa att ni hittat tillbaka! Jag tror dock att det alltid kommer bli så att man måste välja hur man ser på det man har om man varit ett par länge. En relation kan inte alltid vara passionerad och drömsk men är man ett team och styr skutan, projektet framåt tillsammans då är det tametusan bra! Heja er, kärleken och lycka till! Kramar ❤️

  • Tusen tack, vi har kämpat på och äntligen lyckats vända det negativa till positivt <3 <3 <3 <3

 • Fantastiskt fint av er att dela med er! Grattis till er fina kärlek ❤️

 • Joanna-livet med psykisk ohälsa 10 juli, 2018 at 12:03

  Skönt att ni hittat tillbaka till varandra igen <3

 • Blev orolig först när jag läste rubriken. Jag är så glad över att ni har hittat tillbaka till varandra!

Leave a Reply

Emelie Walles AB