NYTT HEMMA -INREDNING

150 150 emeliewalles

Jag har klickat hem lite nytt från Jotex 🙂

Jag älskar att kunna göra små förändringar hemma med hjälp av detaljer som kuddar, mattor och annat skoj. Det är med små detaljer man kan få en helt annan kan ska av rummet.

I sovrummet klickade jag hem nya gardiner i  mörkgrå sammet som gjorde sovrummet lite dovare och mysigare. Jag passade även på att klicka hem nya sängkläder. Jotex har många att välja mellan och i bra kvalitet!

Sedan så vet jag att Simon tycker att vi har kuddar till förbannelse, men det är min stora svaghet. Jag älskar kuddar och Jotex har ett sett med sammetskuddar i olika färger som jag inte kunde hjälpa att låta bli.

I vardagsrummet så uppdaterade jag med ny lampor, jag har blivit svag för krom och silver. Har nästan totalt släppt min mässings period, samt vill jag gärna inte ha det så “vitt” hemma längre.

Ja och som om inte kuddarna i sovrummet räckte så bytte jag ut dom i soffan också till nya sammetskuddar och jag hittade en så mysig pläd som jag älskar. Jag är så frusen så den var perfekt!

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB