INTERNATIONELLA FÖRFRÅGNINGAR -WOW!!

150 150 emeliewalles

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag är på kontoret.. Inget ovanligt 😉 Det är full fart här fast än det är sommar, jag hade att par intressanta möten när jag var i Paris också som jag har jobbat med under veckan. Ett av mötena var kring Magicsteps och två andra var i mitt Emelie Walles AB som var mer med beautytema. Det är kul att börja jobba mer internationellt, visst det är helt andra utmaningar, men jag gillar när jag utvecklas. Jag blev även tillfrågad att hålla en föreläsning för en feministisk grupp i Frankrike, så kul att även den biten utvecklas utanför Sveriges gränser. Det är en kamp som måste tas i hela världen, jag måste erkänna att jag kände mig väldigt stolt över att bli tillfrågad.

Det är tur jag har både städerska och barnflicka, vet inte hur jag hade klarat av allt jag gör annars. Jag funderar på att utöka hushållstjänsterna så jag kan lägga ännu mer fokus på jobb och familjen. För mig är det viktigt att planera tiden rätt, tid är min största utmaning i livet.Jag vill så mycket, jag vill gärna ha kakan och äta den om ni förstår.. Så just nu lägger jag mycket fokus på att försöka fördela upp allt i livet och lägga ut saker som jag inte fysiskt behöver göra för att frigöra tid.

 

6 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB