TOKÄLSKAR MITT LIV

150 150 emeliewalles

I Paris hade jag ett möte ang Magicsteps, jag kollade på en fabrik som jag eventuellt ska ta in skor från. Så kul att vi är full gång inför hösten. Jag tokälskar varje säsong, det är så kul att titta på nya skor och beställa.

Det är en del som ska stämma överens när man väljer leverantörer, arbetsmiljön är viktig för mig att den stämmer överens med våra värderingar.

Vi har även ett projektledarmöte i slutet på veckan då vi söker modeller inför kampanjplåtningen till hösten. De som har modellerfarenhet kan vara aktuella för kampanjen med lön, rese-ersättning, övernattning, vi ska eventuellt plåta och spela in utomlands i Spanien. Det kommer ingå traktamente resersättning och lön. Vi räknar att vara borta ca 4 dagar.

Vet du någon eller är det kanske du så kan du maila vår projektledare annsophie@emeliewalles.se

 

2 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB