HUR TYCKER NI EN BRA CHEF SKA VARA?

150 150 emeliewalles

Godmorgon eller rättare sagt godförmiddag från en stressad Emelie.

Denna veckan är fullständigt kaos och för en gångs skull längtar jag efter helgen. Det är semestertider och vi har lagerrensning på Magicsteps vilket innebär att jag drar i en del av jobbet med lagret själv som jag inte är van vid. Men väldigt kul och varierande då jag älskar att kunna göra alla arbetsuppgifter som hör till bolagen.

Jag tor på att man kan driva bolag bäst om man känner till hur alla arbetsuppgifter faktiskt fungerar i praktiken och inte bara från statisk på datorn.

För mig är det viktigt att vara en ledare som inte är rädd för att ta i, jag har inget behov av att sitta och spela fin framför en dator på ett kontor.

Hur tycker ni att en bra chef ska vara?

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB