FÅ INTE DASSIG HÅRFÄRG PÅ SOMMAREN

150 150 emeliewalles

När sommaren är här så utsätts håret för mycket slitage. Risken är stor att solen kommer ge ditt hår en ljusare och annan nyans än du planerat.

Man kanske inte tror att solen ”tar så mycket” på håret men det gör den. Solen bleker de färgpigment man tillsätter i håret. Dessa börjar förstöra pigmenten och kan göra att färgen ser glanslös, ljusare eller dassig ut.

Därför använder jag Colour Bomb extra mycket under sommaren för att hålla liv i färgen. Jag personligen kör i inpackningen lite längre och utöver det är jag noga med att vårda håret med produkter så det inte slits så mycket.

Som ni vet så är produkten väldigt prisvärd och finns på  Dollarstore, Överskottsbolaget, city Gross & Lyko. De finns i flera olika färger så du kan matcha din färgton eller kanske piffa till den med någon rolig nyans.

När vi dessutom badar i havet och utsätter håret för saltvatten, som torkar ut håret, finns det väldigt lite fukt kvar som i viss mån skyddar håret mot uv-strålar och som påverkar din hårfärg.

7 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB