TUFFA BESLUT

150 150 emeliewalles

Efter en lång dag har jag landat på kontoret hemma igen, min mamma hade barnen på dagen och sedan Simon. Jag har haft möte hela förmiddagen med mitt team , sedan hade jag och Victoria, min content creator och min högra hand i många andra projekt möten kring en del förändringar som kommer ske framöver.

Tuffa beslut togs igår och nu ska vi jobba utifrån det, så vi satte struktur och en plan för hösten. Saker blir inte alltid som man tänkt sig, men så länge man bemöter utmaningarna så brukar allt ordna sig tillslut.

Jag och Victoria käkade lunch på ett så mysigt ställe, vi kände att vi behövde lämna kontoret en stund, eller rättare sagt Victoria är duktig på att läsa när jag behöver en break.

Jag har sällan en lunch utan att jobba, min telefon ringer konstant.. Kul lunchsällskap 😉

Efter lunchen hade jag ett riktigt bra möte, som sagt jag ser fram emot hösten!

 

 

11 comments
 • Nä me alltså allt är sådan frid och fröjd sedan skilsmässan och att Ni sen gifte Er igen!? Sen blir man irriterad på att du aldrig skriver om några detaljer. Skriv inte att Ni har skilt er om du ÄNDÅ inte skriver om VAD SOM HÄNDE!! Tycker att du verkar vara en bra tjej men vissa saker skriver man inte alls om om man nu inte ska skriva om vad som hände ! Eller är det bara jag? Andra skriver om saker som händer i deras privatliv men inte du

  • Håll dig till andras bloggar då. Mindre gnäll härinne då 🙂

  • Men allt har väl sin gräns? Emelie behöver ju inte hänga ut allt och alla i sina medier som många andra gör. Tycker det är ansvarsfullt av henne, jag skäms över andras pajkastning i separationer och hoppas på att de kan ta lärdom av Emelie och hennes sätt att hantera allt.

 • Simon var otrogen därför skilde dem sig.

  • Oj, hemskt om det stämmer ju. Men då förstår jag inte alls hur du emelie kunde gifta dig med honom igen!? Alltså jag personligen hade ju ALDRIG, ALDRIG någonsin kunnat förlåta ett sådant svek! Men såklart får man ju aldrig något svar om otroheten… Hon svarar inte ens. Fast kommentarerna blir godkända!

   • Men det är inte hon som sitter och godkänner kommentarerna ju. Det har hon en anställd som gör. Man kanske får ett svar imorgon eller något. Jag är också nyfiken på om det stämmer. Svårt att tro, de verkar så kära <3 Gillar din blogg Emelie och tror att jag såg dig och Victoria på stan idag 🙂

  • Patrik Eriksson 24 juli, 2018 at 21:31

   Tråkigt om det stämmer. Jag hade aldrig varit otrogen mot en kvinna som dig Emelie. Hälsningar P

  • Men vad grundar du det på???

 • SHIT vad ni är störiga!! Ni har inget med saken att göra.

 • Jag har hört att Emelie träffat nån annan..

Leave a Reply

Emelie Walles AB