10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

150 150 emeliewalles

Jag tänkte så här på kvällen dela med mig av 10 saker ni kanske inte visste om mig, det beror nog på hur väl ni känner mig privat och hur länge ni läst bloggen, men jag skulle tro att de flesta inte vet detta.  Min inspiration att skriva känns inte på topp i denna värmen, det är så varmt på kontoret, jag svettas fast än jag sitter stilla, haha.. Så en lista sitter perfekte en kväll som denna.

Har flyttat 11 gånger på 12 år

Jag älskar att köra fort

Har emetofobi, dvs jag är livrädd för att kräkas

Jag gillar inte att vara under vattnet, min panikångest triggas igång av att känna mig fast och instängd

Jag är väldigt spirituell och flummig  & har även läst mycket litteratur inom psykologi och älskar beteendevetenskap. Visste ni att jag faktiskt är utbildad till undersköterska inom social psykiatrin?

Jag hatar att vara gravid, det är hemskt, min kropp kraschar totalt.

Jag var ofrivilligt barnlös efter jag fick Dexter i nästan 8 år. Tills jag en dag fick mig en chock och var gravid med Winston, som kom till utan hormonbehandlingar eller slaviskt följd ägglossning.

Jag vill flytta utomlands när barnen är stora, gärna till ett varmt land

Jag är beroende av nässpray sedan snart 14 år tillbaka

Jag är en sjukt dålig förlorare, jag tävlar i nästan allt helt omedvetet.

 

 

5 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB