ÄR NI MED SEDAN STARTEN?

150 150 emeliewalles

Det har varit en lång dag för mig, så det har ekat tomt här inne.. Men så blir det ibland!

Ibland när jag tänker så är det helt galet att jag bloggat varje dag (kan räkna på mina 10 fingrar de få gånger det inte dykt upp ett inlägg) flera gånger om dagen i snart 5 år.

Det är ganska många timmar framför datorn och många härliga minnen och tankar är förevigade. Ni har funnits med mig i alla lägen och vilken resa vi gjort. Ibland undrar jag om någon av er varit med från början, har du läst min blogg från starten?

Då handlade det mycket om mammalivet och Winston var bara några månader när jag började blogga.. Kan ni tänka er att jag bloggat om barnmat och välling! Jag vill inte säga att jag varit värsta “mammabloggaren” men det var väldigt mycket fokus på det.

 

Emelie Walles AB