LYKOS EGNA SMINK

150 150 emeliewalles

Lyko har ett eget märke som jag fått testa, i deras sortiment hittar man hårvårdsprodukter, styling, professionella värmeverktyg, väldoftande värmeljus, hudvård samt redskap som underlättar ens dagliga skönhetsrutin. 

Deras utbud är verkligen stort och priserna är förvånansvärt bra, det var längesedan jag såg en sådan billig prislapp på produkter med den kvaliteten. Just nu har de 25% rabatt på stora delar av deras egna sortiment 🙂  Hur fin är inte denna färgen, helt klart min favorit! 

Jag har fått testa olika produkter och tycker de är prisvärda och håller en bra kvalitet. Så jag rekommenderar er att kika närmre på produkterna och hitta era egna favoriter.

 Lacken finns i flera färger och dessa två är mina favoriter 🙂 

4 comments
  • Tack för många bra tips, jag vet att många skriver det, men jag uppskattar att det inte bara är dyra produkter som du står bakom! Det är svårt att hänga med er influencers med alla era dyra prylar och tips, men du har en bra balans.

    • Tack, jag gillar att ta fram bra saker, jag behöver inga märken för att göra en bedömning, är produkten bra så är den! 🙂

  • Jag har använt dessa ett tag och tycker de är prisvärda och bra! Håller med dig 🙂

Leave a Reply

Emelie Walles AB