DET ÄR OFFICIELLT NU!! I´M A HAPPY GIRL

150 150 emeliewalles

Som många av er redan vet så driver jag Magicsteps.se med min pappa, min bästa affärspartner genom alla år, den man som lärt mig allt jag kan och den jag litar mest på. Jag började jobba för min pappa när jag var 12 år och har alltid fått ta ett stort ansvar och jobba hårdast av alla i hans företag, det blev ingen gräddfil för att man var chefens dotter, tvärt om.
Men det är den bästa gåva jag fått av honom, entreprenörstänket och hur man faktiskt i praktiken driver bolag. I tonåren så hatade jag att det var jag som var den som fick göra ALLT som inte de andra anställda fick, hjälpa till med bokföring, göra beställningar, ta möten med säljare etc. Jag ville också bara håva in lönen och göra så lite som möjligt, haha, men icke!

Idag ser jag mycket i mig själv som är precis som pappa, hur jag låter mina barn vara delaktiga i bolagen, jag skrattade lite inombords igår när Dexter hjälpte mig att stämpla kvitton till bokföringen och mindes när jag själv gjorde det till min pappa.

Vi har under ett tag jobbat med att ombilda bolaget som ägdes av min pappa på pappret till 100% och nu ombildat så vi officiellt nu också äger bolaget tillsammans, så grattis till mig då 😉 Nu är jag officiellt ägare i Magicsteps. Ingen förändring egentligen rent praktiskt arbetsmässigt, men en stor förenkling när avtal ska göras etc.

GRL PWR <3

5 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB