ÄNTLIGEN LANSERAR VI

150 150 emeliewalles

Som vi har jobbar för detta, äntligen är dagen här, jag har längtat!!

Min nya plattform är live www.emeliewalles.se, i samband med att vi på Magicsteps.se nu ska expandera i hela (!!) Skandinavien så kände vi att det var ett naturligt steg för Emelie Walles AB att också expandera i Skandinavien. Så jag tackar för min tid på Metro Mode och kör nu igång med en blogg som finns på svenska, danska, norska, finska och engelska. Det känns så himla kul och vi har en helt ny layout och mitt team har varit fantastiska under denna resa.

Vi kommer numera hantera allt själva i bolaget, vilket gör att vi har full kontroll över alla kanaler och processer. Vi är så peppade och detta steget kan vara ett av de roligaste jag har tagit sedan jag började blogga. Det är helt galet att vi numera finns tillgängliga i hela Skandinavien och nu i september så är vi live med Magicsteps.se i Skandinavien.

Vilken resa och vi är inte färdiga med expansionen av Magicsteps.se, jag har redan börjat titta på nya länder att expandera till och vi kommer öka våra kollektionssläpp så att vi varje månad släpper nya skor. Samt har vi börjat jobba med ett influencer-företag som finns i hela Skandinavien inför vår expansion så att vi kommer in på marknaden effektivt och med maximal exponering.

Så det två stora steg vi tar i båda mina bolag samtidigt, men vi är redo och peppade för hösten och kommande år. IMG_5528

GRL PWR!! DREAM BIG AND BE A GOAL DIGGERIMG_0884

 

14 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB