PLÅTNING I KÖPENHAMN

150 150 emeliewalles

Som om vi inte haft ett fullspäckat schema så har vi även jobbat med allt material som ska ut till höstkollektionen! Processed with VSCO with au1 preset

Vi var i Köpenhamn i tisdags och hade en riktigt grym plåtning, jag är supernöjd med resultatet, location var on spot, väder var perfekt och alla i teamet gjorde ett riktigt bra jobb.

Vi plåtade 9 olika looks som ska ut på hemsidan, sociala medier och i annan marknadsföring. Ibland måste jag nypa mig själv för att inse att detta är mitt jobb, jag har verkligen så roligt! Processed with VSCO with au1 preset Processed with VSCO with au1 preset

Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gör just nu i  mitt liv, men det är kul och människorna runt om mig som jag jobbar med är fantastiska. Jag hade aldrig rott det i hamn utan dom.Processed with VSCO with av4 preset

 

8 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB