ÅLDERSNOJA & TIDEN GÅR FÖR SNABBT

150 150 emeliewalles

Fredag, vad hände med veckan? Jag får alltid samma känsla varje fredag, veckan går så himla snabbt, vilket kan skrämma mig jag tycker att tiden går snabbare ju äldre man blir. Speciellt sedan jag fick barn, jag kan inte fatta att Dexter ska bli 14 (!!) år vart tog dom åren vägen, jag minns själv när jag var fjorton..

Well, okej vi ska inte fördjupa oss i varken min åldersnoja eller att jag tycker att åren går snabbt. Jag började morgonen med ett möte, det är snart dags för Loppis med Lyx, så vi hade ett uppföljningsmöte. Det är vår 10:e gång och vi har bytas location till Slagthuset, det kommer bli så bra. Alltid kul när man kan ta steget längre och göra konceptet bättre 🙂

Perfekt med frukostmöten, blev kaffe vatten och en croissant.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag var så trött imorse, jag fastnade i serien Handsmaid alldeles för länge så det är en relaxat outfit idag.

Glasögon Gucci, Hoodie Elly Pistol, Jeans H&M, Bälte GucciOLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB