NU ÄR DET OFFICIELLT, YEY!!

150 150 emeliewalles

Ni vet alla dessa möten och saker som är på gång, ibland känns det så tråkigt att säga A men inte B, men jag kan inte hålla mig och mååååste berätta lite för er. Detta är en av de sakerna!

Innan sommaren började, typ i april tror jag det var så fick jag en rolig förfrågan om att vara med i Ur & Penns höstkampanj. Jag skulle fronta kampanjen i alla butiker i hela Sverige på affischer och i butikerna så skulle hela familjen vara med och plocka fram sina höstfavoriter.

Jag tyckte det var en superrolig ide och tackade ja!! I maj var jag uppe i Stockholm på deras huvudkontor och plåtades inför kampanjen, jag vet att jag delade med mig av det på Instastory och sedan plåtade vi en del nu förra månaden.

Idag gick det upp i alla butiker, nervöst! Men kul jag fick en bild skickad till mig från Drottninggatan i Stockholm, galet!

Jag kommer självklart att dela med mig av våra favoriter här i bloggen i ett annat inlägg och om ni är i nån Ur & Penn butik glöm inte skicka en bild till mig, haha!! Jag är ju nyfiken och har faktiskt inte varit i nån butik och kikat än.

Här är från plåtningen i Sthlm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bild från en butik som jag fick skickat till mig, måste verkligen kika in nån butik!! Nyfiken på vilka bilder som finns inne i butiken 🙂 Processed with VSCO with av8 preset

8 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB