BAKOM KULISSERNA

150 150 emeliewalles

Ett sent godmorgon för mig, var iväg tidigt imorse på en plåtning för en kampanj och direkt efter det så var det veckomöte med Magicsteps.

Nu äntligen har jag landat på kontoret en snabb sväng innan jag ska iväg på lunch och sedan en intervju. Det är fullt ös, men seriöst vädret är katastrof, det var inte det roligaste at köra en morgonplåtning i regn.. Hade glömt hur jobbigt det är att plåtas nu när hösten och vintern kommer.

Det är ju inte så lyxigt att göra dessa plåtningar alltid, man byter om mitt på gatan och det är väl helt okej på sommaren men vintern är det så jäkla kallt och ibland ska man plåta något som inte riktigt håller värmen så då brukar de alltid få stå redo med filtar som jag sveper in mig i mellan plåtningarna.

Vad gör man inte fö ren bra bild, haha 😉

Detta kan vara den sämsta bildkvaliteten jag någonsin publicerat men detta är en helt vanlig syn vid en plåtning, detta är i en bakgata i Paris, haha!!

IMG_1477

 

 

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB