NYTT PROJEKT!!

150 150 emeliewalles

Landat på kontoret, jag hade möte precis med ett inredningsföretag. Jag ska inreda kontoret och behöver verkligen hjälp! Inredning är inte min starka sida, jag vet hur jag vill ha det men jag kan inte få till det där lilla extra själv som skapar den där magiska miljön jag är ute efter.

Men jag blev inte riktigt nöjd med deras idéer så jakten fortsätter. Jag vill att kontoret ska kännas perfekt, det är där jag spenderar mest tid så jag känner att en väl inred miljö är väl investerade pengar.

Vi var även och tittade på en lokal som vi eventuellt skulle flytta in i men lagerdelan var för liten för vårt behov, så inget napp där heller.

Det som däremot är riktigt jäkla hejdundrandes kul är att ett nytt projekt jag jobbat på ett tag börjar falla på sin plats. Jag tror ni kommer tycka det är så kul när ni får reda på vad det är 🙂 En liten ledtråd är att det kommer bli en större insikt i vårt liv, spännande!

Nu ska jag invänta städerskan sedan ska jag iväg för att plåta till en kampanj som ska upp idag (!!) på Instagram, vi skulle ha gjort det igår men vädret var katastrof.

IMG_1671

 

 

8 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB