NU KÖR VI

150 150 emeliewalles

Godmorgon :)

Vaknade upp med frukost på sängen idag, Simon brukar göra sådana småsaker i vardagen, jag älskar det!

Han vet att jag har en lång dag framför mig idag, skulle tippa på en 14-15 timmars arbetsdag idag, kul. Nu på förmiddagen så har jag styrt om så att jag kan ha ett par timmar på kontoret sedan väntar möten, det är eventplanering, kommer ha ett event i Malmö i slutet av månaden, möte med ett filmteam och sedan är det en premiär ikväll som jag och Simon ska gå på.

Mycket kul som händer :) Helgen ska förhoppningsvis spenderas med full fokus på familjen.

Kollade igenom bilder och hittade denna från Paris för några veckor sedan, längtar redan tillbaka, Paris på hösten känns inte helt fel :) 

emelie walles

 

7 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB