SNART HÅRFRI PERMANENT

150 150 emeliewalles

I veckan var jag på min behandling hos Headline för att bli hårfri permanent med Diodlaser + Rf. Vetenskapliga studier visar att Diodlaser kombinerat med radiofrekvens ger de mest hållbara och fördelaktiga resultaten för permanent hårborttagning. Deras maskin är CE- märkt och medicinskt godkänd och kommer från Sveriges största leverantör.

Det börjar verkligen bli stor skillnad nu, så häftigt. Jag tycker det är en sådan befrielse att slippa raka, slippa alla röda prickar och inåtväxta hårstrån.

Det känns verkligen så bra och det är värt att göra det om man känner som mig, jag har alltid haft mörkt hår och inget man kan dölja precis om man inte skulle ha hunnit och raka eller vaxa sig. Och inte nog med det så har jag alltid fått röda prickar när jag rakar mig etc. så att slippa det är väldigt skönt.

Nu är jag så peppad på mina sista behandlingar på benen, “snippan” (alltså jag hittar aldrig ett bra namn för den, haha), hakan och armhålorna.

IMG_4461.jpg

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB