MAGI FÖR HYN I ANSIKTET

150 150 emeliewalles

Jag tar väldigt noga hand om min hy i ansiktet. Det finns ju bara en maxgräns på vad behandlingar kan göra och en vacker hy är grunden. Jag tvättar ansiktet morgon och kväll och smörjer in ansiktet i samband med det samt lägger jag ansiktsmask ett par gånger i veckan och går på ansiktsbehandlingar.

Men så gör jag även laserbehandling som jobbar från djupet, det finns inget annat som är så effektivt om du ska jobba med hyn underifrån. Det ger hyn en otrolig lyster, tar bort pigmentförändringar och ärr. Det är en magisk behandling, jag har gått till Patrizia i flera år på PI42 och är så nöjd.

Patrizia är verkligen duktig med maskinen och det är viktigt att välja rätt klinik, det är inte vem som som ska köra en laser i ditt ansikte.

Jag tänkte köra på 2 behandlingar nu efter sommaren för att fräscha upp hyn, det var omöjligt och inte få pigmentfläckar efter denna sommaren och lystern behövde sig en rejäl grundligt omgång.

sleep

 

Emelie Walles AB