NÄR MAN INTE HINNER

150 150 emeliewalles

Samarbete med Hårkontroll

Nu är allt verkligen igång igen, rutinerna på plats och jag sitter faktiskt här i skrivande stund med håret i en knut på huvudet. Jag sov med inpackningen över natten, jag känner att tiden blir mindre och mindre efter sommarens ledighet och ibland är det svårt att hinna med en stund för sig själv och så kändes det för mig igår kväll.

Så jag bestämde mig för att inte tumma på att ta hand om håret och slängde i en inpackning och gick och la mig i sängen. Smidigt att ta till när man inte hinner, så nu är det dags för mig att gå in i duschen och skölja av inpackningen.

Sommarens strandhår är ju väldigt snyggt men det liter galet mycket på håret, så nu måste det repareras 🙂 Det är magiskt att hänga på stranden under sommaren tur man har Hårkontroll som hjälper till att reparera håret, denna inpackningen är magisk för håret!

IMG_4659

 

Emelie Walles AB