ETT FILMTEAM SKA FLYTTA IN

150 150 emeliewalles

Stressen är på sin maxgräns idag så jag bokade in en parmassage efter jobb till mig och Simon idag, så välbehövligt 🙂

Något som är superkul är att jag hade det sista mötet med filmteamet dig och vi har nu bestämt att vi ska köra(!!) ahh, nervöst och spännande, men ska faktiskt bli superkul. Det kommer bli en helt ny upplevelser för familjen, men vi är peppade och ser fram emot den kommande tiden.

Längtar tills det är dags att berätta 🙂

Nu ska jag stressa vidare innan jag ska möta upp Simon för massage, vi har bytt plattform på Magicsteps så det har varit stressigt idag att få igång allas mailkonton och se så att allt fungerar som det ska. Men jag tror att vi är på banan nu och jag kan andas ut.

Föresten, ni kommer väl ihåg att jag tatuerade mig för ett tag sedan , jag tänkte att jag skulle visa den ena jag gjorde. Kvinnosymbolen 🙂  Vi gjorde två, denna och så gjorde jag och Simon en partatuering som ni får se sen.

41971950_10156729612058024_4869323415544135680_n

Emelie Walles AB