SKILLSMÄSSA

150 150 emeliewalles

Det har varit en del kommentarer som rör mitt äktenskap och många har varit nyfikna på hur det går nu för mig och Simon. Det är ju faktiskt ganska privata saker, men vi valde att gå ut offentligt med att vi separerade och sedan blev vi tillsammans igen så en uppdatering sitter val på sin plats 🙂

För att summera tiden från att vi bestämde oss för att bli tillsammans igen så var första tiden som ett moln av nykärlek. Många långa nätter med prat om hur och varför det gick snett och vad vi kunde göra för att inte hamna där igen.IMG_8731

Dessa nätter av prat om livet gav oss mycket, vi har idag en mycket starkare relation än innan. Jag tror att nu när vi vet hur det är att leva utan varandra så vet man vad som står på spel när det blir tufft, heller en tuff period än ett liv utan varandra.

För självklart är inte allt en dans på rosor, dock bråkar vi knappt längre och vi har den bästa relationen någonsin. Vi satsar på vår relation, vi håller fast vid att ta en time out en gång i veckan bara jag och Simon om det så bara är en timme så gör vi det. En kväll körde vi en runda i bilen bara, stannade på Dominos köpte en pizza och käkade den i bilen medan vi åkte runt. Det behöver inte alltid vara så komplicerat, bara man gör det.IMG_8733 2

Vi pratar om att åka på en semester själva i en vecka (!!) vi har aldrig varit borta en vecka från barnen så det vore ju inte helt fel att ta en veckas semester så man verkligen hittar lugnet. Jag är inte lika modig som Simon, jag tycker det är tufft att lämna barnen en vecka. Dom hade haft jätteroligt, men jag hade ju dött inombords känns det som.

Vi var ju i Paris fre-sön och det fungerade, det var första gången under alla år vi åkte själva iväg utan att det var jobbrelaterat.

Så ja för att summera, det går bra, mycket bra! Att skilja sig var det bästa för oss där och då, vi kom inte ur den negativa spiral vi hamnat i. Jag önskar att det aldrig hade hänt men det kom något riktigt gott ur den skilsmässan så jag är ändå tacksam. Livet har sin gång, ibland får man bara rida med!IMG_8732

 

Emelie Walles AB