EN KOPIA AV MIG

150 150 emeliewalles

Vilken dag, jag är helt slut och jag har nån timme kvar innan jag kan lägga mig..

Jag tog en break när jag hämtade Winston på förskolan tills jag nattade honom, jag försöker att inte jobba alls de få timmar man har på vardagen med barnen. Fast än jag jobbar så mycket som jag gör så försöker jag inte att det ska gå ut över barnen. Jag jobbar heller på natten än att ha Winston på förskolan 07.00-17.00, jag har alltid vridit och vänt mig för att få så mycket tid som möjligt med barnen. Dexter börjar bli stor nu så honom försöker jag bara finnas där för när han behöver mig.

Jag och Dexter har en underbar kontakt och det är jag otroligt tacksam för, det känns skönt att ha det så. Tonårsperioden är en stor förändring i livet och att ha en vuxens uppbackning är viktigt, jag vet hur det kan gå om man inte får det så jag gör allt i min makt för att vi ska ha en fin relation.

Det har såklart sina utmaningar att ha tonåringar, men vad jag har roligt med Dexter när vi hänger och hittar på saker. Vi har samma humor, musiksmak och samma energi, så vi har väldigt roligt, jag har fått en exakt kopia av mig själv. Jag märker av hur lika vi är när vi jobbar ihop, han är väldigt kreativ, självgående och säger alltid sin åsikt.

Såklart så är kopian envis, snabb i munnen när man diskuterar och en fena på att förhandla sig till allt vilket jag ibland kan tycka är jobbigt, haha!! Han börjar verkligen bli “vuxen”, man känner av det när man pratar och diskuterar hur han resonerar och hur han tänker kring saker. Sjukt stolt är jag, vi får så mycket beröm för hur trevlig och social han är och jag litar på honom till 100%.

Nån av er som har tonårsbarn? Jag har inte så många i min närhet med stora barn utan de flesta är i Winstons ålder.

 

IMG_1374

8 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB