NI UNDRAR VAD JAG GÖR..

150 150 emeliewalles

Well, åter på kontoret och bollar alla företag. Planerar inför nästa veckas plåtning med Magicsteps, väljer modeller från Sweden Models, planerar locations och outfits. Gjort nya inköp till Magicsteps, så kul att vi får in nyheter flera gånger i månaden nu. Planerar inför helgens modevisning med Magicsteps och min egna plåtning för kampanjer i mina kanaler. Försöker lösa fraktproblem i Skandinavien som fördröjer vår expansion, bollar nya kampanjer med min säljare Lisa som ska ut i mina kanaler, gör mediestrategi som ska ut till vår social media communicator Emma i Magicstesps.

Till på köpet har vi produktfotografering med Magicsteps i eftermiddag och jag har precis kickat igång en influencerkampanj för ett större bolag som ska ut.

Som om det inte vore nog ska jag hinna med att förbereda en föreläsning där jag ska prata om mig själv och min resa. Mina föreläsningar brukar för det mesta handla om influencer marketing sedan innan, men på sista tiden har förfrågningar kring föreläsningar om mig ökat och jag har börjat tacka ja till dessa som en del av min feministiska inspiration till andra kvinnor att allt är möjligt 🙂

Så ja, stressen är som vanligt på topp och jag är lika pepp på livet som vanligt. Så ja, en helt vanlig dag kan se ut såhär, det är många som är nyfikna på min vardag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av4 preset

 

6 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB