DAGS FÖR NY SÄNG!

150 150 emeliewalles

I samarbete med Chilli.se

Just nu är jag och Simon på jakt efter ny säng till sovrummet. Vi har haft våran i ganska många år nu och det känns som att det är dags att uppgradera!

Idag finns det ju så många olika smarta sänglösningar med förvaring, jag vet inte om det är en sådan vi ska satsa på eller om vi ska köra på en vanlig. Det finns så många olika sängar att välja mellan. Men det känns väldigt smidigt med att kunna förvara exempelvis sängkläder etc i de förvaringsmöjligheterna.

Annars så vet jag att vi vill ha en mörkgrå sängram i typ sammetsliknande material, sängramen ska gärna vara hög och maffig. Jag älskar när sängen tar stor plats, lite som på ett hotell. Man vill ha den känslan när man kommer in i sovrummet. Något som jag också kikat på nu när jag kollat runt är att köpa en säng i storleken 2.10 istället för 1,80 som de vanliga är. Känns skönt med extra plats och det ökar på känslan av den där maffiga sängen.

Jag har fastnat för flera stycken sängar hos Chilli, så om du är på jakt efter en säng kan jag rekommendera er att titta där. De har ett stort sortiment och flera kompletta sängpaket samt alla önskemål jag har har ovan har jag hittat där 🙂

komplett-sängpaket-langham-180x200-cm-grå-486713 komplett-sängpaket-torsö-180x200-mörkgrå-sammetlåga-guldben-522952

Emelie Walles AB