NU SNACKAR VI MASSAGE

150 150 emeliewalles

Förra veckan var jag och testade på en ny behandling hos Sparadiset i malmö. Jag har problem med både spända axlar och jag har ont från och till i ländryggen så jag behövde mig en rejäl omgång av massage för att kunna   lätta mina spända muskler.

Jag testade NBE som står för Nannic Body Energy.

Det är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. Konceptet består av högteknologisk apparatur och specialanpassade massagekrämer. NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att de kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.  Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Jag kände mig ganska slut och öm i kroppen efteråt men nu ett par dagar senar känner jag mig mycket mer avslappnad. Riktigt skönt, men jag tror att jag måste gå ett par behandlingar till innan jag kan få bukt med mitt problem, men så skönt att känna när det släpper lite.

sunset

3 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB