RÄDDA HÅRET FRÅN DET GULA!

150 150 emeliewalles

I samarbete med Colourbomb

Vad skulle jag gjort utan min Colourbomb, jag använder denna produkten ännu mer nu efter att jag blivit blond. Den räddar mitt hår från att bli gult mellan mina besök hos frisören. Vad är det med blont hår egentligen? Varför blir det alltid gult efter ett tag, mitt blir det iallafall och så har det alltid varit.

Jag vill inte vara gråblond utan mer varmare naturligt blond så det är kanske det som gör att det drar åt det gula efter ett tag. Men då har jag som tur räddaren i nöden som fräschar upp mitt hår 🙂

Man blir ju bara så glad när man hittar en riktigt bra produkt som fungerar, jag hoppas att jag kommer att få samarbeta med Colourbomb för evigt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

5 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB