NÄR DAGEN KÄNNS TUFF

150 150 emeliewalles

Hej från sängen, idag är kontoret flyttat till sängen. Det finns inga sjukdagar i mitt liv, men däremot när jag är rejält däckad så får kontoret flytta till sängen.

Jag har åkt på världens förkylning, det började igår och i natt så har jag knappt sovit för att jag vaknat upp och svettats och frusit i omgångar 🙁 Känner mig lite ynklig, men jag har bäddat ner mig i sängen med datorn i knät, ipren, nässpray och juicer vid sängen och hoppas på att det går snabbt över.

Det här med att driva flera bolag har sina fördelar men också sina nackdelar, jag kan aldrig släppa något helt och när jag är sjuk kan jag inte ligga och kolla netflix hela dagen.

Men jag har valt detta livet och jag älskar det, men precis som i alla liv så finns det dagar som är tuffare än andra och idag är en sådan dag där jag kanske helst hade velat kolla serier, sova och bara kurera mig.

Men nu kör vi, från sängen, har fått omboka mina möten och tar enbart telefonmöten idag.

Simon har en lång dag på sitt kontor idag och jag bara längtar tills han är hemma så han kan tycka synd om mig och komma med te och klappar på huvudet, haha, Simon kom hem NU!!!

IMG_8731

5 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB