MÅNADENS NAGEL INSPO

150 150 emeliewalles

Förra veckan var jag hos Elin på Studio b och fixade naglarna, så det är dags för vår vanliga månadens nagelinspo. Denna månad så har jag officiellt välkomnat hösten och har valt att ha mörkare naglar. Hur snyggt är det inte med en mörk mörk nude färg?

Jag tyckte det blev riktigt snyggt och det var kul med en förändring mot det ljusa som jag haft hela sommaren. På hösten tenderar man att gå åt det mörka hållet och jag kan väl hålla med att det kändes helt rätt med höstiga färger även på naglarna.

Visst är det härligt att ibland att bara få kunna ta ett beslut vilket nagellack man ska ha på naglarna, då känner man att man fått lyft dagens i-lands problem, haha 😉

Såklart blev det påfyllning av mina fransar, jag älskar när dom är helt nygjorda! Det är så skönt att ha dem på plats så jag slipper skrämma Simon & barnen på morgonen, haha nej men det är seriöst väldigt skönt att alltid vara “klar” om man dessutom kör brun utan sol nu på hösten så är man alltid good to go!

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB