FÅ STARKT HÅR

150 150 emeliewalles

I samarbete med Hårkontroll.

Jag är så glad över att jag valde att klippa av mig håret och ta ut mitt löshår. Jag trivs så bra i min nya frisyr. 

Det känns så jag och så rätt för mig. Med det sagt så kommer jag säkert vilja ha en förändring längre fram och sätta i mitt löshår igen för att få långt ”Elsa hår” som Winston kallar det.

Något som fick mig att både kunna och våga göra det är att jag ätit Hårkontrolls kosttilskott för håret som gjort det mycket starkare och friskare. 

Det är kul när man märker skillnad och så pass stor skillnad att jag faktiskt väljer att ha mitt egna hår ett tag som omväxling. Det är skönt att kunna ha det alternativet.

Mitt hår fick sig en rejäl smäll av min sista graviditet, jag tappade så mycket av mitt hår efter graviditeten och håret såg bara dött ut men nu 5 år senare så känner jag igen håret igen. 

Jag kan verkligen rekommendera att köra på Hårkontrolls kosttillskott, det fungerar! 

jag har kört på deras Boost som man kan använda i början för att maxa tillskottet för håret. 

8 comments
 • Jag köpte mina samtidigt som du körde igång, jag har fått två frisyrer i ett nu, haha. Jag har en massa babyhår som vuxit ut, visste inte att jag hade så mycket hår, tack för tipset, jag hatade mitt hår det var tunt och stripigt och äntligen har lystern hittat till mitt hår också.
  Jag har testat med olika schampon men inget har fungerat.

  Ps. Kör på inpackningen som du tipsade om från samma märke, så bra!!

  • Haha, jag har samma!! En massa nytt hår som är påväg ut 🙂

   Har du testat att köra inpackningen över natten? Så bra!

 • Hur länge tror du man måste äta Boost tabletterna? Jag kollade och det är prisskillnad mellan dessa och de vanliga.. Tänker att man kanske bara behöver äta dessa ett kort tag? Hur ska du göra?

 • Jag köpte dessa förra veckan efter jag läste det i din blogg, hoppas verkligen att de fungerar på mig också. Mitt hår har dött efter 3 graviditeter 🙁

 • Måste testa dessa!

Leave a Reply

Emelie Walles AB