GET THE GLOW

150 150 emeliewalles

Utöver att jag tar hand om min hy dagligen och går på ansiktsbehandling 1 gång i månaden så är jag noga med att jobba från djupet.

För att få den ultimata hyn behöver du äta rätt, dricka mycket vatten och jag tar även en hel del vitaminer dagligen.

Detta gör att du har en bra grund att stå på, men åldern tar ut sin rätt och hur jag än vrider och vänder på det så är det en hel del jag inte kan förbättra med bara krämer och behandlingar.

Därför kompletterar jag med frationerad laser, jag går hos en grymt duktig kvinna i Malmö på en salong som heter Pi42. 

Där jobbar man mer på djupet så att jag förnyar min hy, detta har varit väldigt effektivt för mina pigmentförändringar jag får av solen, får en jämnare hy samt får jag ett glow i huden som jag hade när jag var yngre.

Det gör en stor skillnad, jag har för något år sedan kört en behandling och kör nu bara 1-2 gånger om året för att bibehålla maximal effekt. 

Jag vill bara vara noga med att säga till er att vara försiktiga, jag kan bara rekommendera Patrizia som jag går hos, jag har inte testat någon annan. Det är laser man kör i ansiktet och det är viktigt att man går till någon som vet vad dom gör och någon som kan hantera lasern och skapa ett bra resultat. Jag läser många skräckhistorier om skönhetsbehandlingar generellt så glöm inte att kolla upp de ni går hos! 

6 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB