DET BÄSTA MED MITT LIV

150 150 emeliewalles

Det bästa med mitt liv är att jag kan vara spontan och faktiskt styra min vardag själv. Jag jobbar under strikt schema med varje minut planerad i detalj, men jag kan också bara släppa allt en dag och ta en dag hemma med Winston. Idag blev en sådan dag, jag kände att jag behövde lite Winston energi och tog honom ledigt från förskolan för att hänga med mig idag. Så mysigt!

Jag älskar att jag kan ha den friheten att anpassa mitt arbete efter barnen, så idag började min morgon med mys i sängen framför en film, sedan frukost och legobygge. Det kallar jag en bra start på dagen 🙂

Dagen kommer inte bara bestå av Winstonmys, jag måste skriva på avtal och ha ett möte men det kan Winston följa med på. En tur på lekplatsen i det fina vädret ska vi också hinna med idag.

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB