VI HAR GJORT OM HEMMA

150 150 emeliewalles

I samarbete med Desenio

Vad jag älskar att kunna förändra  i hemmet enkelt och med små saker, det är egentligen inte mycket som ska till för att få en ny “look”. Jag klickade hem nya posters från Desenio, jag var lite trött på de gamla vi hade hemma och ville få nya färgskalor.Desenio har ett brett utbud till riktigt bra priser samt kommer leveransen snabbt.

Jag har ordnat en riktigt grym rabattkod till er på hela 25% rabatt, det gör mycket på ens köp så passa på!

Koden: emelieXdesenio ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 6-8 november. Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters.

I vardagsrummet så ändrade jag till så vackra tavlor i blå nyanser, kändes mer rätt att ha en känsla av konst istället för statement tavlor där.

I hallen hittade jag en av min favorittavlor, hur fin är inte denna hunden?

Och så klart så behöver man lite positiva ord i hallen

I köket uppdaterade jag med nya tavlor i härliga färger för att få lite liv i köket som är väldigt vitt annars.

7 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB