7 ÅR -FRÅN INGET, TILL ALLT JAG ÖNSKAT MIG!

150 150 emeliewalles

Ibland så måste jag nypa mig själv i armen, känslan av att ha kommit från inget till dit jag är idag känns som en rejäl revansch på livet. Livet har gått upp och ner för mig och jag har aldrig varit sen med att dela med mig av mina misslyckanden. Vi i Sverige pratar gärna inte om våra misslyckanden. Alla succéer som sker över en natt sker väldigt sällan över en natt, vi kanske ser på det så, men jag kan lova att resan bakom var inte över en natt.

För mig har det gått upp och ner, livet händer och ibland ändras ens förutsättningar och för mig har det gjort det väldigt många gånger sedan jag var ett barn. För bara knappt 7 år sedan så stod jag utan bostad nyskild och ensamstående med min underbara Dexter. Jag flyttade hem till min pappa med alla våra ägodelar i lådor, jag och Dexter delade rum och bodde där i nån månad tills jag hittade en andrahands lägenhet som vi flyttade in i.

Jag kom ihåg vilken känsla det var att lämna allt och flytta hem till min pappa, hur ska jag rädda upp detta? Hur ska jag komma på fötter igen, utmaningar har aldrig stoppat mig och jag fann mig ganska snabbt i situationen och började göra nya mål och börja min nya resa, jag hade inte bara vänt blad i livet jag hade stängt ett stort kapitel för gott och började på en helt ny resa, den bästa resan jag någonsin gjort i mitt liv.

Det som var tufft då, var det bästa val jag gjort i mitt liv. Förändringar kan kännas väldigt skrämmande när de sker, men de sker ofta av en anledning. Livet ville något annat för mig!

Idag snart 7 år senare driver jag 4 bolag, bor i en drömvåning på 7 rum fördelat på 230kvm, reser världen runt, delar mitt liv med en ny fantastisk man och har fått ännu en son, vår fina Winston. Jag är nominerad i Näringslivsgalan som årets tillväxtentreprenör, jag håller föreläsningar om mig själv och min resa och är lyckligare än någonsin. Det är när jag tänker på allt detta jag får nypa mig själv i armen för att se så att jag inte drömmer, från nyskild bostadslös, ensamstående mamma till detta..

Så när jag säger att allt är möjligt så menar jag verkligen det, livet händer, nya vägar öppnas det handlar bara om hur du väljer att fortsätta resan. Min resa är långt ifrån färdig, det kommer komma fler upp och nedgångar, det är så livet är!

Glöm inte att följa vårt liv i vår serie Walles -The Real Life på Youtube som ni hittar här: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWwWuNBo2xMI9Pq-P8Gc7EN2j7dT1v2NL

10 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB