NÄR MAN GILLAR ATT HANDLA FÖR 80% REA -MINA CAMPADRE FYND!

150 150 emeliewalles

I samarbete med Campadre

Som ni vet sedan tidigare så älskar jag att shoppa på Campadre, det kan vara en av mina absoluta favorit sajter! De har verkligen allt men till så mycket bättre priser. Ibland kan du handla för 80% rabatt på varan, galet!

Jag älskar att shoppa väskor och till min stora glädje har de mycket från Moschino som är en av mina favorit märken. Denna månad handlade jag en snygg kavaj, lite blusar & tröjor, en plånbok och nya väskor allt jag handlade var på 50% rabatt och vissa till och med mer. Det är som en galen REA året runt, hur kan man inte älska det?!

För att shoppa på deras sida så måste man vara medlem och det kan ni bli genom att trycka HÄR. Medlemskapet kostar ingenting och ger dig erbjudanden att köpa olika varor för riktigt grymma priser 🙂

2 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB