HUR SKA JAG KALAR DET?

150 150 emeliewalles

Landat på kontoret hemma! Jag har haft Winston hemma från förskolan för att suga åt mig så mycket som möjligt av tiden innan jag drar en vecka till Orlando. Jag vet att jag är löjlig, men ni som följt mig länge vet att jag har otroligt svårt att vara från mina barn. Kommer det alltid att vara så? Hur ska jag klara av det när de flyttar hemifrån, haha?

Jag älskar att resa och gör det mycket i mitt jobb, jag är aldrig borta längre än en vecka åt gången, men ÄNDÅ så är jag blödigare än blödigast.

Så jag har bollat mitt schema med barnen och det gör att det blir många timmar på kvällen istället. Just nu sitter jag och förbereder en föreläsning jag ska ha imorgonbitti på en skola här i Malmö, så jag får väl fokusera på det, men ville kika in och säga hej till er 🙂

Emelie Walles AB