WINSTONS FANTASTISKA KALAS

150 150 emeliewalles

Förra helgen så hade Winston sitt kalas för sina kompisar på förskolan. Han bjöd in hela sin avdelning till Bounce, vilken lycka! 20 barn var så förväntansfulla och peppade på att komma till detta himmelrike för kids i alla åldrar.

Winston var så glad för att få fira sin dag här.

Barnen hoppade först i en timme med en privat lekledare som engagerade barnen med olika lekar och på olika ställen i lokalen. Det var så kul, ni kommer att få se delar av kalaset på söndag i veckans -Walles the real life.

Efter hopande och lekande så samlades dom i kalasrummet där Winston bjöd på hamburgare, pommes och dricka och till dessert så hade Winston beställt glasstårta till alla sina kompisar. Allt fixar Bounce till en, så skönt att slippa!! Till föräldrarna som valde att stanna kvar bjöd vi på kaffe och kakor. Det var superbra service och vi är så nöjda med vårt val av att ha kalas på Bounce, jag har ju varit förälder i snart 14 år så jag har hunnit testa en hel del ställen att hålla kalas på.

När kalaset var slut så lämnade alla barnen Bounce supernöjda och fick med sig en liten goodiebag hem, man kan ju inte gå på kalas utan att få en goodiebag 😉

Emelie Walles AB