VILKEN DAG -HIT MÅSTE JAG IGEN!

150 150 emeliewalles

Vilken dag vi har haft!!

Orlando är ett magiskt ställe när det kommer till nöjesparker. Idag har vi varit på Universal studios och vilken upplevelse vi har fått.

Vi åkte från hotellet i morse och var på plats i parken 9.00 där vi mötte upp vår VIP guide. Det blir en unik upplevelse när man slipper köa och får en privat guide som tar en runt i parkerna, för de är stora och det finns SÅ mycket att uppleva.

Vädret är underbart, november känns som en bra månad att besöka Universal studios. Inte en stekandes värme men ändå närmre 30 grader. Parken var inte lika full på människor som den är på sommaren. Klart mycket folk ändå, men inte så att man fick gå och trängas.

Nu till det riktigt roliga, attraktionerna! Vi pratar förstklassiga upplevelser, påkostade attraktioner som skapar en unik upplevelse. Man får upptäcka varje värld på ett sätt som jag aldrig gjort förr. Mycket 3D med en kombination av rörelse där man sitter i form av bergochdalbana och åker runt i miljöer som gör att man känner sig ett med upplevelsen.

Detta är ett MÅSTE för familjen, barnen hade älskat det här, det känns som en klar familjedestination som måste upplevas med barnen. Jag kan inte ens föreställa mig vilken upplevelse det hade varit för dem. Ett minne för livet!

Nu ska jag sova, klockan närmar sig 23.00 och vi ska ses 8.00 imorgon, hos er när jag skriver detta inlägget är klockan 04.30.

11 comments
 • Hur var hotellet, finns där bra rum för hela familjen?

  • Nu har jag ju åkt själv så jag bor i ett rum som inte är familjerum. Men det är ett välplanerat hotell som är stort och fräscht och det är flest barnfamiljer här så jag är övertygad om att det finns bra rum för hela familjen 🙂

 • Hur var köerna i parkerna?

 • Drömmen för våra barn att åka dit, vår 8 åring älskar Harry Potter.

 • Vilken upplevelse, vi är sugna på att åka dit. Skulle vilja veta hur det fungerade med barnen där. Är det långa köer osv?
  Precis som som du säger så är det en familjesestination och våra barn vill så gärna dit. Såg att du åkte med Norwegian, tack för tipset om ett billigare bolag, det blir nämligen en dyr resa att åka dit med familjen, tittar på alla alternativ just nu för att se vad vi landar på om vi åker på sportlovet.

  • Nu åkte jag själv hit, men jag kan absolut tänka mig åka hit med barnen. Det känns väldigt välgenomtänkt och köerna nu var inte ås länga. Samt så var köställena uppbyggda som en del av upplevelsen. Men jag ska absolut ta med barnen en gång så ni får en full utvärdering 🙂
   Yes Norewegian är ett bra alternativ om ni vill hålla kostnaderna nere, för jag håller med dig om att det är dyrare än en “vanlig” semester att åka hit, men det är en upplevelse utan dess like 🙂

 • Vilken resa, vi har parat länge om att åka dit 🙂 Blir så sugen när jag ser dina bilder.

 • Kul att se, men känns som en konstig destination utan barnen?! Inte åker man väl ett par dagar till Orlando med sin man eller kompis och går på badland och åker karuseller. Kanske jag som har fel känsla men det känns som en semester för familjen. Vad gjord de andra där kan man undra, kammade hem en gratis semester, haha..

  Skriv gärna mer hur det fungerar med transport mellan parkena från hotellet. Hur var maten på planet för barnen, har de en anpassad meny som de har på andra bolag?
  Vi funderar på att åka på sportlovet istället för skidor nästa år.

Leave a Reply

Emelie Walles AB