10 AV 10

150 150 emeliewalles

Idag har vi varit på ett så underbart ställe -Vulcano Bay. Först när jag hörde att vi skulle dit så kände jag mig inte så peppad faktiskt. Jag är inte jätteglad i badland, men efter att ha hört att badlandet verkligen hade lyssnat på vad gästerna i parken velat ha så kände jag att peppen steg.

För mig är det viktigt att det finns en kombination av allt, jag älskar att ha roligt med barnen på dessa typer av parker, men det kan lätt bli tufft en hel dag.

Då är det skönt med bra avslappnings möjligheter vilket de hade här. Det var uppbyggt så att man kunde få det bästa av allt, strand, “hav” och relax och HELT glana attraktioner som är drömmen för alla barn.

Dexter hade varit så galen av lycka om han hade varit här, det är hans absoluta favorit att åka galna saker på vattenland.

Jag passade på att njuta, relaxa och hade det riktigt underbart idag, vädret är fantastiskt här!

2 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB