DEN RIKTIGA JAG -VAD JAG VERKLIGEN HATAR

150 150 emeliewalles

Det kan kanske tolkas att jag är en kvinna som lever livet i härliga miljöer, glider omkring och driver mina bolag med ett team bakom som gör “grovjobbet”. Men mitt liv är långt ifrån vita långa sandstränder där jag sitter och sippar på en drink. Det finns en baksida på den livsstilen jag har och jag tror att den största ingrediensen i min framgång är att jag aldrig är rädd för att ta i.

Jag har fått lära mig tidigt att om jag ska få något gjort, så måste jag göra det. Jag vet att Simon reagerade ganska tidigt i vår relation på mitt sätt att vara (en av de egenskaper han älskar mest med mig, jag är så tacksam över att han aldrig känt sig “hotad” av min drivkraft), jag kan fixa det mesta, då jag alltid fått klara mig själv och jag är inte rädd för att varken fixa saker med bilen eller om det ska rensas avlopp etc. Ja, ni fattar vad jag menar, jag är väldigt självständig i alla steg i livet. Jag kan lösa det mesta, vilket gjort att jag i alla mina bolag heller aldrig haft ett behov av att leka nån “VD” bakom ett skrivbord, utan behövs det göras något så gör jag det. För mig är det viktigt att alla hjälper till och finns det något jag hatar är det människor som inte kan dra sitt strå till stacken när det behövs, att förlita sig på andra eller vara för “fin” för att göra saker kan jag få spel på. Man gör vad som krävs för att få saker till att fungera.

Ikväll har jag spenderat min kväll med barnen på vårt nya kontor/lager, jag vill få det i ordning snabbare än vad som var möjligt så jag tänkte då fixar jag målningen själv, den måste vara klar innan helgen för sedan ska det läggas golv. No problem! Tar med mig kidsen, målar skiten och ser till att det kan läggas ett golv nästa vecka.

Om du vill få något gjort, GÖR DET!! Du kommer ingenstans genom att tro att alla ska göra allt till dig hela tiden, du måste veta att du kan ro skeppet själv om det skulle behövas.

BE STRONG GIRLS!

8 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB